Over ons

Valeria Lamers & Aart Harder 

 

Valeria Lamers van Cor et Anima in Den Haag en Aart Harder van Harder & Verder, hart voor Perspectief uit Zaltbommel hebben hun kwaliteiten en capaciteiten gebundeld bij het organiseren en begeleiden van open workshops, verdiepende trajecten en opleidingen tot IoPT begeleider in 

Lamers & Harder, Zelfontmoetingen met IoPT. 

Valeria Lamers 

+31 (0) 653 702 343

Aart Harder

+31 (0) 651 580 633

Het is mijn passie mensen een veilige ruimte te bieden waarin zij op zoek naar zichzelf kunnen gaan.

 

Opgeleid als psychosociaal therapeute heeft mij jaren geleden Franz Ruppert’s heldere visie op de splitsing van onze psyche als gevolg van trauma gegrepenen niet meer losgelaten.

 

Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in het werken met IoPT.

 

Mijn eigen proces hierin brengt mij steeds meer helderheid, autonomie en rust.

Deze ervaring gun ik iedereen.

Als mens beschik ik over ruime en diepgaande levens- en werkervaring, waaronder verlies en rouw.

 

Als vader van twee overleden kinderen ben ik ervaringsdeskundig.

 

Al mijn positieve en negatieve levenservaringen samen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Het is mijn identiteit.

 

Door met compassie naar mijn kern te gaan heb ik een gezonde balans gevonden tussen mijn kracht en mijn kwetsbaarheid.

 

IoPT heeft mij enorm geholpen in mijn proces. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in IoPT.

 

Alles wat ik doe heb ik zelf ervaren en het enorme potentieel voor herstel, groei en ontwikkeling ondervonden.

Kennis en inzichten die ik graag deel.

Valeria Lamers is geboren in Duitsland in 1961 en woond sinds 1991 met haar gezin (echtgenoot en vier zonen) in Den Haag. Na een universitaire opleiding werkte zij in het onderwijs als docent (14 jaar) en counselor (12 jaar) op een middelbare school. De afgelopen jaren is zij opgeleid tot psychosociaal therapeut bij o.a. Phoenix Opleidingen Utrecht, Bodymind Opleidingen, het EFT Netwerk Nederland, BIVT, Interakt in Tiel, Weisfelt in Nederland, Franz Ruppert, München en Vivian Broughton, Londen. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van identeiteitsopstellingen volgens de theorie van Franz Ruppert en sta op diens internationale aanbevelingslijst.Gezien haar meertaligheid begeleid zij niet alleen in het Nederlands maar ook in het Duits en/of Engels.

 

Aart Harder heeft een HRM en bedrijfskundige achtergrond en beschikt over ruime organisatie- en leidinggevende ervaring en expertise. Vanuit verbinding heeft hij een hele bewuste omslag gemaakt naar zijn praktijk als procesbegeleider van zelfontmoetingen. Hij is gecertificeerd NLP-practitioner en NLP-master practitioner (IEP). Door Jan Jacob Stam van het Bert Hellinger Instituut opgeleid tot systemisch coach & begeleider van organisatieopstellingen.Door voortschrijdende inzichten heeft hij zich inmiddels volledig toegelegd op het werken met en het begeleiden van zelfontmoetingen met de intentie methode uit de Identiteit (ge)oriënteerd Psychotraumatheorie en Therapie (IoPT). Gedurende de laatste 15 jaar is hij opgeleid door Franz Ruppert (D), Vivian Broughton (UK) en Margriet Wentink (NL) van Interakt. Vivian Broughton is zijn supervisor. Aart is lid van het IZR-netwerk van Interakt. Inmiddels werkt hij ook samen met Margriet Wentink en Wim Wassink van Interakt, waar hij de workshops 'Mannen en Seksueel trauma' en 'Waarachtig man zijn' begeleid.